Steak Kilispera 2

Kategorie: Maso

Autor:

Suroviny

Porce: 2 + –
  • roštěnec 2 plátek
  • vypeckované černé olivy 1 hrst
  • česnek 4 stroužek
  • suché červené víno 1 dl

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Plátky masa lehce naklepeme rukou a nakrojíme okraje, aby se nám nekroutily. Posypeme mletým pepřem a oreganem, kterým nešetříme. Pokapeme olivovým olejem a necháme odležet, nejméně dvě hodiny. Na rozpálené suché pánvi z jedné strany zprudka opečeme podle chuti, po otočení na druhou stranu přidáme černé olivy a na plátky nakrájený česnek. Jakmile česnek zezlátne, podlijeme červeným vínem (bacha, prská to, chce to zástěrku, nejlépe slávistickou!). Chvilinku povaříme, osolíme a ihned servírujeme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist