Maďarský perker

Kategorie: Maso

Autor:

Maďarský perker

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 120 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Maďarsko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Na oleji zpěníme cibuli dorůžova, přidáme mletou papriku, kostky masa, mírně podlijeme vodou, osolíme a okořeníme pepřem
2. Maso dusíme doměkka, za občasného míchání a podlévání vodou (podléváme jen málo, aby se maso spíše podusilo ve vlastní šťávě)
3. Přidáme protlak, nakrájená rajčata a papriky zbavené jadřinců, na ostrou variantu i nasekané feferonky
4. Vše podusíme dalších 15 minut, až bude zelenina měkká, pokrm odstavíme ze zdroje tepla, přidáme prolisovaný česnek, dle chuti dochutíme solí a pepřem, zamícháme a můžeme podávat.

Poznámka:

papriky červené a zelené
podle chuti feferonky ale nemusí být
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist