Křupavé cibulové bagety
Kategorie: Chuťovky
Autor: Suzannka
Suroviny
- Hladká mouka 400 g
- Špaldová chlebová mouka 200 g
- Vlažná voda 400 ml
- Sůl 2 lžička
- Sušené droždí 2 lžička
- Cibule 2 ks
- Cukr 1 lžička
- Olej 1 lžíce
- Hladká mouka 400 g
- Špaldová chlebová mouka 200 g
- Vlažná voda 400 ml
- Sůl 2 lžička
- Sušené droždí 2 lžička
- Cibule 2 ks
- Cukr 1 lžička
- Olej 1 lžíce
- Hladká mouka 400 g
- Špaldová chlebová mouka 200 g
- Vlažná voda 400 ml
- Sůl 2 lžička
- Sušené droždí 2 lžička
- Cibule 2 ks
- Cukr 1 lžička
- Olej 1 lžíce
- Hladká mouka 400 g
- Špaldová chlebová mouka 200 g
- Vlažná voda 400 ml
- Sůl 2 lžička
- Sušené droždí 2 lžička
- Cibule 2 ks
- Cukr 1 lžička
- Olej 1 lžíce
- Hladká mouka 400 g
- Špaldová chlebová mouka 200 g
- Vlažná voda 400 ml
- Sůl 2 lžička
- Sušené droždí 2 lžička
- Cibule 2 ks
- Cukr 1 lžička
- Olej 1 lžíce
- Hladká mouka 400 g
- Špaldová chlebová mouka 200 g
- Vlažná voda 400 ml
- Sůl 2 lžička
- Sušené droždí 2 lžička
- Cibule 2 ks
- Cukr 1 lžička
- Olej 1 lžíce
Doba přípravy: 40 min
Obtížnost: Středně obtížné
Způsob přípravy: Pečení
Země: Česká republika
Přidat vlastní foto
Přidat mezi oblíbené
Sdílet na Facebooku
Vytisknout
Poslat známému
Stáhnout v PDF
Postup:
Cibule oloupeme a nakrájíme na čtvrtkolečka. Na rozpáleném oleji osmažíme. Až začne zlátnout, zasypeme cukrem a mícháme než cukr zkaramelizuje. Pak cibuli z pánve vyjmeme na ubrousek a necháme vychladnout. Do nádoby pekárny nalijeme vodu, osolíme, přidáme mouku a droždí. Necháme vypracovat těsto, ke konci hnětení přidáme zkaramelizovanou cibuli. Necháme nakynout, těsto je dost řídké. Na vál položíme papír na pečení (nebo pečnou fólii) o velikosti plechu. Posypeme moukou a na ni vyklopíme z pekárny nakynuté těsto. Rozdělíme je na tři stejně velké části a rukama vytvarujeme bagety, opatrně abychom těsto už moc nehnětli. Papír (fólii) nasuneme opatrně na plech a bagety necháme ještě asi 30-45 minut kynout. Můžeme mezi ně vložit proužky papíru na pečení, aby se při nakynutí neslepily. Nakynuté bagety opatrně nařízneme zešikma žiletkou a vložíme do trouby vyhřáté na 220 stupňů. Po 5 minutách ztlumíme na 180 stupňů a dopečeme asi 25 minut. Upečené bagety zní při poklepání dutě.
Podobné recepty
- » Jednoduché křupavé sušenky
(Hodnocení: 1.33 - hlasovalo 3x) - » Mořská štika v křupavém kabátku
(Hodnocení: 2 - hlasovalo 1x) - » Křupavé kuřecí placičky s pórkem a karí
(Hodnocení: 0 - hlasovalo 0x) - » Kuře v křupavé krustě
(Hodnocení: 1 - hlasovalo 1x) - » Kapr v křupavém kabátku
(Hodnocení: 1 - hlasovalo 1x) - » Křupavé cuketové řízečky
(Hodnocení: 1 - hlasovalo 2x) - » Křupavé kuřecí prsty
(Hodnocení: 0 - hlasovalo 0x)
Nejnavštěvovanější recepty
- » Voňavá kuřecí křidélka
(Navštívilo: 1003851) - » Karlovarský knedlík dle Zdenka Pohlreicha
(Navštívilo: 255912) - » Kuřecí strips KFC
(Navštívilo: 232894) - » Frankfurtská omáčka vylepšená
(Navštívilo: 213649) - » Couračka
(Navštívilo: 150234) - » Vepřová pečeně na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem
(Navštívilo: 122991) - » Vepřová panenka s pepřovou omáčkou
(Navštívilo: 110683)
Nejnovější recepty
- » Slaný závin z listového těsta
(01.11.2020 19:42) - » Závin z listového těsta s tvarohem
(01.11.2020 19:37) - » Špenátový závin s kuřátkem i bez
(01.11.2020 19:32) - » Štrúdl z mokrého těsta
(01.11.2020 19:22) - » Rychlý hrnkový štrúdl
(01.11.2020 19:16) - » Listový štrúdl s tvarohovou nádivkou
(01.11.2020 19:08) - » Makový závin
(01.11.2020 18:49)
Nejnovější komentáře
- » web o gastronomii a kuchařkách 31.10.2017 16:50
Pavla Szkolová
Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více - » Poraďte mi 21.09.2015 19:25
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více - » Poraďte mi 16.09.2015 09:03
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více - » Mazání a úprava receptů 16.09.2015 09:02
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více - » Poraďte mi 15.09.2015 15:38
Ibolya Meszarosova
dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více
-
Zajímavé články a tipy