Rajčatový koláč

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Rajčatový koláč

Suroviny

Doba přípravy: 90 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Francie

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Z mouky, tvarohu, nakrájeného změklého másla, vejce a soli vypracujeme vláčné těsto, které zabalíme do fólie a necháme v chladu asi 30 minut odpočinout. Těsto rozválíme na pomoučeném válu na kruhový plát a vyložíme jím vymazanou a vysypanou kulatou formu o průměru 28 cm. Dno propícháme vidličkou, položíme na něj papír na pečení a zasypeme ho suchými luštěninami. Těsto necháme ještě asi 20 minut odpočinout a pak ho zapečeme při 200 stupních. Po 10 minutách snížíme teplotu na 160 stupních a těsto dopečeme dozlatova. Odstraníme z něj papír s luštěninami a necháme ho vychladnout. Čerstvý sýr smícháme s tvarohem a žloutky, podle chuti ho opepříme a na závěr vmícháme sníh ušlehaný z bílků. Náplň rozetřeme na upečené těsto, poklademe ji půlkami rajčátek, posypeme bylinkami a koláč dopečeme asi 30 minut při 150 stupních.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist