Kůzlečí haše

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Kůzlečí haše

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Kůzle ( lže použít předek a různé odřezky ale libové ) 0.75 g
  • Anglická slanina 200 g
  • Sádlo 0.5 lžička
  • Cibule 1 ks
  • Strouhanka 5 lžíce
  • Majoránka - dle chuti 1 lžička
  • Sůl, pepř - dle chuti 2 špetka

Doba přípravy: 70 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Maso i s kostmi uvaříme a necháme trochu vychladnout. Zatím slaninu nakrájíme na malé kostičky. Pak kousky uvařeného masa obereme z kostí a umeleme je spolu s asi polovinou připravené slaniny.

2. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Zbylou slaninu s cibulí opečeme na trošce sádla, přidáme mleté maso, strouhanku, podle potřeby zalijeme trochou vývaru. Konzistence by měla být kašovitá - ani hustá, ani řídká. Dochutíme podle vlastní chuti solí, čerstvě mletým pepřem, majoránkou a utřeným česnekem.

3. Podáváme obložené opečenou slaninou, volským okem, zeleninovým salátem nebo nakládanými okurkami. Příloha vařené brambory nebo pečivo.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist