Alžírské jehněčí (kůzlečí) ragú

Kategorie: Maso

Autor:

Alžírské jehněčí (kůzlečí) ragú

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 90 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Alžírsko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Jehněčí nebo kůzlečí maso odblaníme, zbavíme tuku a nakrájíme na kousky
2. Na pánev dáme rozehřát tuk, na kterém maso zprudka opečeme
3. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme, přidáme mouku, necháme chviličku zasmahnout a pak vše podlijeme horkou vodou nebo vývarem
4. Pomalu dusíme na mírném plameni za občasného míchání
5. Když je maso měkké, okořeníme ho šafránem, skořicí a paprikou, pokrm také osolíme
6. Nakonec přidáme vypeckované švestky a ještě chvíli povaříme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist