Paštika z kuřecích jater

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Paštika z kuřecích jater

Suroviny

Porce: 6 + –
  • Brandy 60 ml
  • Studené máslo navíc, nakrájené na kostky 125 g
  • Smetana ke šlehání 60 ml
  • Sůl a čerstvě mletý pepř 2 špetka
  • Přepuštěné máslo 80 g
  • Bageta a brusinky k podávání 6 ks

Doba přípravy: 160 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Chlazení, mražení

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Na pánvi rozpusťte máslo, přidejte cibuli a na středním plameni asi dvě minuty smažte. Přidejte česnek a smažte ještě jednu minutu. Přilijte brandy a nechte chvilku povařit.

2. Játrovou směs, studené máslo, smetanu, sůl a pepř rozmixujte dohladka.

3. Vzniklou směs propasírujte přes jemné sítko a pak ji přendejte do dvou kulatých misek o objemu 250 ml.

4. Paštiku přelijte přepuštěným máslem a dejte alespon na 2 hodiny chladit do lednice. Podávejte s bagetou a skyselými okurkami nebo brusinkami.

Poznámka:

Chladit cca 2 hodiny
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist