Velmi rychlá a jednoduchá pizza

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Do misky prosejeme mouku, přidáme sůl, droždí, olej a nakonec přidáme vlažnou vodu. Všechno smícháme a vypracuje tak, aby vzniklo hladké těsto‚ které se nelepí na stěny misky. Necháme je přibližně 10 minut kynout.

Vykynuté těsto rozdělíme na dvě části a každou rozválíme natenko na velikost plechu. Těsto opatrně přeneseme na vymazaný a moukou vysypaný plech.

Rajčatové pyré smícháme s bazalkou a rozmačkaným česnekem a potřeme tím korpus, poté posypeme nastrouhaným sýrem, posypeme pokrájenou šunkou a posypeme oregánem a bazalkou. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme při 240 °C asi 10 minut.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist