Čertovský bůček velmi dobrý

Kategorie: Maso

Autor:

Čertovský bůček velmi dobrý

Suroviny

Porce: 1 + –
  • Sůl 1 ks
  • Vepřové Bůček Libový 1500 g
  • Marináda
  • mleté papriky 1 lžička
  • pikantní hořčice 1 lžíce
  • česnek 2 stroužek
  • Kmín 1 ks
  • Pepř 1 ks
  • nadrobno nakrájená cibule 1 ks

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Určen pro: Bez lepku

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Očištěný bůček nakrájíme na plátky a osolíme dáme do pekáčku a podlijeme trochou vody. Během pečení maso potíráme marinádou. Je to pikantní k pivu. Podáváme s chlebem.

Marináda - vše smícháme
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist