Sendvič s grilovaným tuňákem

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Sendvič s grilovaným tuňákem

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Grilování

Země: Řecko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Gril nebo troubu předehřát na nejvyšší stupeň. Papriky rozpůlit a zbavit semeníku, položit řezem dolů na rošt a grilovat dokud na slupce nezačnou naskakovat puchýřky. Vyndat, přikrýt mokrou utěrkou a nechat vychladout, pak slupku stáhnout. Tuňáka položit na kus alobalu namazaného olejem a grilovat z každé strany 4 minuty. Vyndat, okořenit a pokapat citronovou šťávou. Na zálivku smíchat prolisovaný česnek s hořčicí, octem, solí, pepřem a zašlehat olivový olej. Rajčata nakrájet na plátky, bazalku otrhat, cibuli nakrájet na tenká kolečka, salát natrhat na sousta, tuňáka rozdrobit. Bagetky rozpůlit, zčásti vydlabat a pokapat 1 lžičkou zálivky, spodní polovinu nejprve obložit plátky rajčete, pak bazalkou, tuňákem, pokrájenou paorikou a kolečky cibule. Zbývající zálivku promíchat se salátem a olivami, rozložit na bagetku. Přikrýt horní polovinou, zabalit do alobalu a nechat v chladničce asi 2 hodiny rozležet.

Poznámka:

salát - 8 listů, tuňák - 2 plátky po 200 g
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist