Kuřecí roláda s nádivkou II.

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Kuřecí roláda s nádivkou II.

Suroviny

Porce: 5 + –

Doba přípravy: 160 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 5

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Nejprve udělejte nádivku. Na pánvi opečte na kostičky nakrájenou slaninu, přisypejte nasekanou cibuli, a když zezlátne, přidejte nakrájená játra a orestujte je. Když jsou propečená, přidejte jablka a řapíkatý celer ( vše nakrájené na kostky , chvilku nechte podusit a přendejte do mísy, aby směs vychladla. Přidejte žloutky a na kostičky nakrájený chléb a vše dobře propracujte do konzistentní hmoty. Ze směsi udělejte váleček, zabalte ho a zavažte provázkem. Na části másla opečte v pekáči nakrájenou cibuli, plátky česneku a kostky kořenové zeleniny. Na směs položte roládu a opečte ji ze všech stran, podlijte vývarem, přidejte tymián a pečte zpočátku zakrytou a pak odkrytou v troubě předehřáté na 160°C asi 1,5 hodiny. Roládu pak vyjměte a udržujte v teplem šťávu přeceďte a zjemněte máslem. Během pečení si připravte přílohy.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist