Papa a lá Huancaína

Kategorie: Zdravá strava

Autor:

Papa a lá Huancaína

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 35 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Očištěnou cibuli nakrájíme na kousky, česnek na plátky, chilli papričku zbavíme zrníček a nakrájíme nadrobno. Všechny suroviny opražíme na oleji v pánvi s nepřilnavým povrchem.

Arašídy krátce opražíme v suché pánvi a přimícháme k cibulové směsi. Přidáme na kostky nakrájený sýr a slané krekry nalámané na kousky. Zalijeme mlékem a mixujeme, dokud nevznikne jemná polohustá omáčka. Pokud je omáčka příliš hustá, přilijeme ještě trochu mléka. Pokud je příliš tekutá, přidáme ještě několik krekrů.

Brambory uvaříme ve slupce. Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky hrubé asi 1,5 cm. Poskládáme na listy hlávkového salátu a polijeme připravenou omáčkou. Vejce oloupeme, nakrájíme na hrubší plátky a poklademe na brambory. Papa a lá Huancaína ozdobíme kousky oliv.

Papa a lá Huancaína podáváme jako zdravý hlavní chod na oběd či večeři.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist