Okurkové čatní

Kategorie: Přílohy

Autor:

Okurkové čatní

Suroviny

Porce: 2 + –

Doba přípravy: 10 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Česká republika

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Červenou cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Okurky očistíme a nakrouháme na tenké plátky.

Na hluboké pánvi rozpálíme 1 lžíci oleje a a opražíme na něm hořčičná semínka. Přidáme cibuli a podusíme. Po 1 - 2 minutách vložíme do pánve i okurky. Přilijeme vinný ocet a čatní v závěru dochutíme solí a třtinovým cukrem. Nezapomeneme vmíchat oprané lístky koriandru (trochu si necháme na ozdobu).

Okurkové čatní podáváme k rybám na grilu jako chutnou zeleninovou přílohu.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist