Bylinkový krém

Kategorie: Polévky

Autor:

Bylinkový krém

Suroviny

Porce: 6 + –
  • Zeleninový bujón 1.5 kostka
  • Zelené bylinky 1 svazek
  • Smetana 200 ml
  • Sůl 1 špetka
  • Pepř 1 špetka
  • Máslo 2 lžíce
  • Toustový chléb 6 plátek

Doba přípravy: 25 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Krok 1: Brambory oloupeme, nakrájíme na menší kostičky a dáme vařit do 1 litru vody. Když voda začne vřít, přidáme kostky zeleninového bujonu a vaříme, dokud nejsou brambory měkké.

Krok 2: Všechny bylinky (např. libeček, petrželku, pažitku, koriandr, rozmarýn) opereme, najemno nasekáme a přidáme k bramborám. Vše ještě povaříme asi 4 minuty a rozmixujeme. Přilijeme smetanu, necháme přejít varem a nakonec dochutíme solí a pepřem. Polévku můžeme ještě dozdobit nerozmixovanými bylinkami.

Krok 3: Na másle osmahneme nakrájené toasty, které nasypeme do polévky těsně před podáváním.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist