Vaječné kapání

Kategorie: Polévky

Autor:

Vaječné kapání

Suroviny

Porce: 3 + –
  • Hrubá mouka 120 g
  • Vejce 1 ks
  • Mléko podle potřeby 1 ks
  • Nakrájená pažitka nebo petrželka 1 lžíce
  • Olej 1 lžíce
  • Sůl, dle chuti 1 špetka

Doba přípravy: 15 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 3

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

V hrnečku rozšleháme vejce se solí, moukou a olejem a vzniklé těsto rozředíme mlékem. Přidáme pažitku a petrželku a směs nalijeme ( nakapeme ) přes vidličku do vroucí vody.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist