Haš

Kategorie: Polévky

Autor:

Haš

Suroviny

  • telecí kolena 1.5 kg
  • hovězí dršťky 0.5 kg
  • česnek (celá hlava) 3 ks
  • ředkev 1 ks
  • sůl 1 lžíce
  • bylinky (petrželka, libeček, kopr..) 1 svazek

Doba přípravy: 180 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Arménie

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kolena vaříme na mírném plameni. Dršťky propereme a vaříme zvlášť, když jsou napůl uvařené, nakrájíme na nudličky,přidáme ke kolenům a dále vaříme, dokud kolena i dršťky nezměknou. Poté kolena vykostíme a maso vložíme zpět do polévky, dochutíme solí, utřeným česnekem, bylinkami. K polévce je tradicí dát zvlášť na talíř ředkev a přikusovat arménský chléb - lavaš.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist