Tekuté tvarůžky

Kategorie: Polévky

Autor:

Tekuté tvarůžky

Suroviny

Porce: 2 + –
  • mléko sojové 600 ml
  • pivo 2 lžíce
  • máslo 1 lžička
  • tvarůžky olomoucké 1 balíček
  • tvaroh nízkotučný 4 lžíce
  • dle potřeby kmín mletý 1 ks

Doba přípravy: 15 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Do mléka nasypeme kmín, přidáme pivo a máslo a přivedeme k varu.
Tvarůžky pokrájíme na menší kousky a vložíme do horkého mléka. Mícháme, dokud se tvarůžky nerozpustí (je dobré použít metličku).
Tvaroh našleháme a rozdělíme do dvou misek. Na něj nalijeme polévku a posypeme ji kmínem. Podáváme s celozrnným pečivem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno 0/5000 znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist