Chundelka II.

Kategorie: Polévky

Autor:

Chundelka II.

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 35 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Cibuli a mrkev nakrájíme na kostičky a na sádle osmahneme, zalijeme vývarem
2. Brambory oloupeme a nastrouháme na hrubo podobně jako na chlupaté knedlíky
3. Z brambor, 1 ks vejce a polohrubé mouky uděláme těsto, osolíme
4. Vývar přivedeme k varu a z těsta nožem odřezáváme malé kousky do polévky, krátce povaříme až nočky začnou plavat na povrchu vývaru
5. Rozkvedláme zbývající vejce a vlijeme do polévky, ochutíme pepřem a solí
6. Na talíři můžeme posypat sekanou petrželkou nebo pažitkou, dochutíme polévkovým kořením magi.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty

  • » Chundelka
    (Hodnocení: 0 - hlasovalo 0x)

Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist