Sirňačka

Kategorie: Polévky

Autor:

Sirňačka

Suroviny

Porce: 4 + –
  • cibule 2 ks
  • olej 1 lžička
  • vyzrálé tvarůžky 2 balíček
  • mléko 1 l
  • sůl podle chuti 1 ks
  • trocha pepře 1 ks

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky a osmažíme v hrnci na oleji nebo na másle dosklovita.

Pak přidáme na kostičky nakrájené tvarůžky a smažíme, dokud se nerozpustí.Potom přilijeme litr mléka, osolíme, opepříme a polévka je hotová.

Vložte nový příspěvek



Napsáno 0/5000 znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist