Brokolicový krém zdobený mascarponovým kapáním

Kategorie: Polévky

Autor:

Brokolicový krém zdobený mascarponovým kapáním

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Itálie

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Omytou a okapanou brokolici nakrájíme na jednotlivé růžičky, dáme vařit do osolené vody, měkkou zeleninu vytáhneme pomocí cedníku, necháme okapat a ihned ji zprudka zchladíme studenou vodou nebo ji raději dáme na led, tím zajistíme, že brokolice zůstane nádherně zelená
2. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme ji na másle dozlatova, zaprášíme moukou
3. Vývarem zalijeme cibuli s moukou, přidáme brokolici, vše rozmixujeme a přivedeme opět k varu
4. Když se vše vaří, přidáme smetanu ke šlehání, dochutíme solí, pepřem a špetkou muškátového oříšku
5. Mascarpone smícháme se smetanou tak, aby jsem vytvořili mírně tekutou hmotu
6. Brokolicový krém nalijeme do polévkového talíře a ozdobíme mascarponovým kapáním.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist