Jelítkové knedle se zelím

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Jelítkové knedle se zelím

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 75 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Fenykl očistíme a nakrájíme společně se zelím na jemné nudličky. Oloupanou červenou cibuli zesklovatíme na oleji, přidáme fenykl se zelím a krátce opečeme. Vše zalijeme vodou, osolíme, přidáme cukr a ocet a zvolna dusíme 20 minut. Když je zelí téměř měkké, přidáme plátky nakrájené hrušky a dusíme dalších 10 minut. Těsto připravíme podle návodu na obalu. Rozdělíme ho na kousky a zabalíme do nich jelítka nakrájená na špalíky silné asi 2 cm. Knedlíky zakulatíme a vaříme v osolené vodě 10 minut. Zbylou cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka, posypeme moukou, usmažíme na oleji dozlatova a necháme odkapat na papírové utěrce. Knedlíky vyjmeme z vody, rozdělíme na talíře, posypeme kolečky cibule a doplníme fenyklovým zelím.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist