Kedlubňáčky

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Kedlubňáčky

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kedlubny a brambory oloupeme a nastrouháme nahrubo, chvíli necháme odležet a poté z nich vymačkáme přebytečnou vodu, kterou pustily.
Uzené maso můžeme nakrájet ostrým nožem na velmi drobné kousíčky .
Všechny suroviny dáme do větší misky a přidáme celé vejce, sůl, pepř a utřený česnek. Pořádně promícháme. Na závěr zahustíme hladkou moukou.
Do směsi můžeme přidat i čerstvě nasekané bylinky, na jaře např. mladé kopřivy. Kedlubňáčky tak budou pikantnější.
V pánvi rozehřejeme vrstvu oleje(olej můžeme zaměnit za sádlo) a lžící nabíráme směs, kterou klademe do rozpáleného tuku. Ihned lehce rozplácneme.
Smažíme při mírné teplotě na vyšší vrstvě tuku dozlatova. Usmažené placky necháme okapat na papírových útěrkách.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist