Srbské rizoto Richarda Nováka

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Srbské rizoto Richarda Nováka

Suroviny

Porce: 2 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Srbsko

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Střední cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, rajčata, papriku, mrkev a maso na kostičky. Hrášek propereme a vše osolíme a opepříme.

Do hrnce nalijeme dva hrnky vody, osolíme a přidáme rýži. Vaříme podle návodu.

Mezitím na pánvi rozpálíme olej a osmahneme krátce cibulku. Přidáme maso, necháme zatáhnout, zaprášíme sladkou paprikou a pod pokličkou dusíme se zeleninou na mírném plameni do úplného změknutí.

Poté veškeré ingredience opatrně promícháme dohromady. Srbské rizoto podáváme sypané strouhaným sýrem a s nakládanou okurkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist