Sugo

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Sugo

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Jugoslávie

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Zeleninu si podle potřeby očistíme. Cibuli nakrájíme na malé kostičky, mrkev nastrouháme nahrubo.

Cibuli necháme na malém množství oleje zesklovatět, poté přidáme nastrouhanou mrkev. Když je zelenina mírně osmahlá, přidáme mleté maso, které vařečkou rozšťoucháme a vmícháme do zeleniny. Když je i maso lehce osmahlé, přidáme oba rajčatové protlaky (větší konzervy), podlijeme menším množstvím vody tak, aby byly ingredience jen lehce ponořené. Sugo dusíme asi 30 minut za občasného zamíchání. Přidáme hodně majoránky, osolíme, opepříme a ještě případně dochutíme kečupem.

Jako příloha k sugo se nejlépe hodí bílé pečivo.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist