Opilý pudink se ztracenou švestkou

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Opilý pudink se ztracenou švestkou

Suroviny

Porce: 5 + –
  • Mléko 500 ml
  • Pudinkový prášek 1 balení
  • Cukr 2 lžíce
  • Sušené švestky namočené v rumu ( dávka ) 1 balení
  • Strouhaný kokos na ozdobu 1 balení

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Chlazení, mražení

Země: Česká republika

Počet porcí: 5

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Sušené švestky namočíme v rumu.

2. Ohřejeme cca 400 ml mléka a přidáme cukr, promícháme. Pudinkový prášek rozmícháme ve 100 ml studeného mléka. Nalijeme do teplého mléka a vaříme ještě 1 po zhoustnutí.

3. Na dno misky dáme jednu až dvě “opilé“ švestky, zalijeme je pudinkem a po chvilce přidáme i jednu švestku navrch. Pokapeme rumem ze švestek a posypeme strouhaným kokosem. Podáváme vychlezené.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist