Orecchiette s ricottou a tuňákem

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Orecchiette s ricottou a tuňákem

Suroviny

Porce: 4 + –
  • těstoviny orecchiette 250 g
  • tuňák ve vlastní šťávě 160 g
  • ricotta 3 lžíce
  • čerstvý hrášek 1 hrst
  • šalotka 2 ks
  • česnek 2 stroužek
  • limetková kůra 0.5 ks
  • citrónová šťáva 1.2 ks
  • čerstvě mletý pepř 1 špetka
  • mořská sůl 1 špetka
  • petrželka 1 hrst

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Restování

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:


1
Nejprve si dejte vařit osolenou vodu na těstoviny. Na pánvi si rozehřejte olivový olej, po chvilce nasypte šalotku s česnekem nakrájené na plátky. Po orestování přidejte hrášek, limetkovou kůru a ricottu.

2
Uvařené těstoviny al-dente slijte a ponechte si trochu vodu z těstovin. Uvařené množství těstovin nasypte do pánve, přilijte trochu vody z těstovin a vše promíchejte. Voda z těstovin omáčku rozředí, ale zároveň těstoviny udělá vláčné.

3
Na závěr přidejte slitou konzervu tuňáka a zakápněte citronovou šťávou. Vše opatrně promíchejte, přidejte pepř a nasekanou petrželku.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist