Rajčátkový koláč

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Rajčátkový koláč

Suroviny

Porce: 4 + –
  • těsto listové 1 ks
  • kečup 3 lžíce
  • koření na pizzu 1 lžička
  • sůl 1 lžička
  • rajčátka cherry 500 g
  • sýr tvrdý 150 g
  • několik lístků bazalka na ozdobu 1 ks

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Listové těsto rozválíme na pomoučeném vále na tenký plát. Dáme ho na plech s vyvíšeným okrajem. Na těsto rovnoměrně rozetřeme kečup (nejlépe pikantní), posypeme ho kořením na pizzu a osolíme.

Rajčátka omyjeme, nakrájíme na půlky a poklademe jimi plát těsta. Nakonec nahrubo nastrouháme sýr a koláč jím posypeme. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme při 200 °C asi 20 minut.

Koláč nakrájíme a každý kousek ozdobíme několika lístky čerstvé bazalky.

Poznámka:

Na ozdobení koláče můžeš využít všelijaké zbytky, které potřebuješ spotřebovat. Výborná je např. na kousky nakrájená anglická slanina. Pokud chceme připravit koláč bez masa, můžeme přidat sterilovanou kukuřici nebo ostřejší papriku.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist