Zelné balíčky s mozzarellou

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Zelné balíčky s mozzarellou

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Do vařící vody ponoříme asi na 4 minuty zelné listy. Pak vodu slijeme a zelí necháme na sítu okapat.

Do trojúhelníku vyřízneme středový košťál. Pozor, abychom nerozřízli celý list, protože by se hůře balil. Mozza­rellu na nakrájíme na osm stejně velkých dílků.

Připravené zelné listy rozložíme na vál a na každý položíme plátek slaniny. Doprostřed položíme kousek mozzarelly. Tu ochutíme špetkou grilovacího koření, půlkou lžíce chilli omáčky a podle chuti ještě osolíme. Pak zelné listy zabalíme do balíčků a naskládáme do zapékací mísy vymazané olivovým olejem. Pečeme v předehřáté troubě při teplotě 250 °C asi 20 minut.
Hotové balíčky podáváme s vařenými brambory nebo tmavým pečivem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist