Grilovaný Hermelín s dijonskou hořčicí a karamelizovanou cibulí na pivě

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Grilovaný Hermelín s dijonskou hořčicí a karamelizovanou cibulí na pivě

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Sedlčanský Hermelín na gril 1 balení
  • světlé pivo 200 ml
  • dijónská celozrná hořtice 4 lžíce
  • olej 3 lžíce
  • hnědý cukr 2 lžíce
  • brusinky 60 g
  • cibule 2 ks

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Grilování

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. V hluboké pánvi nahřejeme olej, přidáme na kolečka pokrájenou cibuli a brusinky, jakmile cibule začne zlátnout, přisypeme cukr a mícháme, dokud se nerozpustí a nezačne karamelizovat, pak obsah pánve zalijeme pivem, podle chuti přisolíme a odstavíme
2. Hermelíny potřeme hořčicí, posadíme do alobalu a na každý dáme 1/4 zkaramelizované cibule, zakryjeme kouskem pečicího papíru a zabalíme do alobalu
3. Dáme na gril a pečeme 5 - 7 minut z každé strany
4. Hotové sýry můžeme při podávání doplnit listy salátu a pečivem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist