CANNELLONI S TVAROHOVÝM SÝREM, PECORINEM, RESTOVANÝMI HŘÍBKY A VEJCEM
Kategorie: Pokrmy
Autor: wencek

Suroviny
- Suroviny na cannelloni
- fariny 125 g
- semoly 125 g
- vejce 1 ks
- žloutek 120 g
- parmazán 15 g
- Suroviny na náplň
- riccota 300 g
- pecorita 50 g
- žloutek 2 ks
- sůl 1 špetka
- pepř 1 špetka
- limetková kůra 1 ks
- Suroviny na restované hříbky s vejcem
- čerstvé hřiby 300 g
- cibule 1 ks
- česnek 1 stroužek
- čerstvý tymián 1 lžíce
- bílé víno 2 dl
- zeleninový vývar 2 dl
- máslo 80 g
- pepř 1 špetka
- sůl 1 špetka
- Při podávání
- zastřené vejce 4 ks
Doba přípravy: 45 min
Obtížnost: Středně obtížné
Způsob přípravy: Restování
Země: Itálie
Počet porcí: 4
Přidat vlastní foto
Přidat mezi oblíbené
Sdílet na Facebooku
Vytisknout
Poslat známému
Stáhnout v PDF
Postup:
Cannelloni s tvarohovým sýrem, pecorinem, restovanými hříbky a vejcem
Vypracujeme kompaktní těsto, zabalíme do fólie a dáme na 1 hodinu odležet do lednice. Pomocí strojku na těstoviny nebo válečkem na těsto vyválíme tenké pláty a vykrajujeme čtverečky velikosti 10 x 10 cm. Vložíme do vařící vody na 10 sekund. Poté rozložíme na utěrku. Naplníme sýrovou náplní a srolujeme do malých závitků, dáme na plech a zalijeme máslem, posypeme parmezánem a pečeme v troubě na 200°C asi 15 minut.
Náplň
Smícháme dohromady a plníme do rozetřených cannellon a rolujeme.
Restované hříbky s vejcem
Hříbky nakrájíme na menší kousky a na olivovém oleji orestujeme dozlatova společně s najemno krájenou cibulí, česnekem a tymiánem. Zalijeme vínem, vývarem a svaříme na polovinu. Na zahuštění použijeme studené máslo, které po kouscích zamícháváme do houbové základu.
Vypracujeme kompaktní těsto, zabalíme do fólie a dáme na 1 hodinu odležet do lednice. Pomocí strojku na těstoviny nebo válečkem na těsto vyválíme tenké pláty a vykrajujeme čtverečky velikosti 10 x 10 cm. Vložíme do vařící vody na 10 sekund. Poté rozložíme na utěrku. Naplníme sýrovou náplní a srolujeme do malých závitků, dáme na plech a zalijeme máslem, posypeme parmezánem a pečeme v troubě na 200°C asi 15 minut.
Náplň
Smícháme dohromady a plníme do rozetřených cannellon a rolujeme.
Restované hříbky s vejcem
Hříbky nakrájíme na menší kousky a na olivovém oleji orestujeme dozlatova společně s najemno krájenou cibulí, česnekem a tymiánem. Zalijeme vínem, vývarem a svaříme na polovinu. Na zahuštění použijeme studené máslo, které po kouscích zamícháváme do houbové základu.
Podobné recepty
- » Plněné cannelloni
(Hodnocení: 0 - hlasovalo 0x) - » Cannelloni s mletým masem
(Hodnocení: 0 - hlasovalo 0x) - » Plněné cannelloni
(Hodnocení: 0 - hlasovalo 0x) - » Plněné cannelloni
(Hodnocení: 1 - hlasovalo 1x) - » Broskvové cannelloni
(Hodnocení: 0 - hlasovalo 0x) - » Cannelloni s telecím masem a rajčaty
(Hodnocení: 0 - hlasovalo 0x) - » Cannelloni s mangoldem
(Hodnocení: 0 - hlasovalo 0x)
Nejnavštěvovanější recepty
- » Voňavá kuřecí křidélka
(Navštívilo: 1015717) - » Karlovarský knedlík dle Zdenka Pohlreicha
(Navštívilo: 308000) - » Kuřecí strips KFC
(Navštívilo: 237341) - » Frankfurtská omáčka vylepšená
(Navštívilo: 232245) - » Couračka
(Navštívilo: 150779) - » Vepřová pečeně na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem
(Navštívilo: 131039) - » Vepřová panenka s pepřovou omáčkou
(Navštívilo: 113661)
Nejnovější recepty
- » Slaný závin z listového těsta
(01.11.2020 19:42) - » Závin z listového těsta s tvarohem
(01.11.2020 19:37) - » Špenátový závin s kuřátkem i bez
(01.11.2020 19:32) - » Štrúdl z mokrého těsta
(01.11.2020 19:22) - » Rychlý hrnkový štrúdl
(01.11.2020 19:16) - » Listový štrúdl s tvarohovou nádivkou
(01.11.2020 19:08) - » Makový závin
(01.11.2020 18:49)
Nejnovější komentáře
- » web o gastronomii a kuchařkách 31.10.2017 16:50
Pavla Szkolová
Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více - » Poraďte mi 21.09.2015 19:25
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více - » Poraďte mi 16.09.2015 09:03
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více - » Mazání a úprava receptů 16.09.2015 09:02
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více - » Poraďte mi 15.09.2015 15:38
Ibolya Meszarosova
dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více
-
Zajímavé články a tipy