CANNELLONI S TVAROHOVÝM SÝREM, PECORINEM, RESTOVANÝMI HŘÍBKY A VEJCEM

Kategorie: Pokrmy

Autor:

CANNELLONI S TVAROHOVÝM SÝREM, PECORINEM, RESTOVANÝMI HŘÍBKY A VEJCEM

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Suroviny na cannelloni
  • fariny 125 g
  • semoly 125 g
  • vejce 1 ks
  • žloutek 120 g
  • parmazán 15 g
  • Suroviny na náplň
  • riccota 300 g
  • pecorita 50 g
  • žloutek 2 ks
  • sůl 1 špetka
  • pepř 1 špetka
  • limetková kůra 1 ks
  • Suroviny na restované hříbky s vejcem
  • čerstvé hřiby 300 g
  • cibule 1 ks
  • česnek 1 stroužek
  • čerstvý tymián 1 lžíce
  • bílé víno 2 dl
  • zeleninový vývar 2 dl
  • máslo 80 g
  • pepř 1 špetka
  • sůl 1 špetka
  • Při podávání
  • zastřené vejce 4 ks

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Restování

Země: Itálie

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Cannelloni s tvarohovým sýrem, pecorinem, restovanými hříbky a vejcem
Vypracujeme kompaktní těsto, zabalíme do fólie a dáme na 1 hodinu odležet do lednice. Pomocí strojku na těstoviny nebo válečkem na těsto vyválíme tenké pláty a vykrajujeme čtverečky velikosti 10 x 10 cm. Vložíme do vařící vody na 10 sekund. Poté rozložíme na utěrku. Naplníme sýrovou náplní a srolujeme do malých závitků, dáme na plech a zalijeme máslem, posypeme parmezánem a pečeme v troubě na 200°C asi 15 minut.

Náplň
Smícháme dohromady a plníme do rozetřených cannellon a rolujeme.

Restované hříbky s vejcem
Hříbky nakrájíme na menší kousky a na olivovém oleji orestujeme dozlatova společně s najemno krájenou cibulí, česnekem a tymiánem. Zalijeme vínem, vývarem a svaříme na polovinu. Na zahuštění použijeme studené máslo, které po kouscích zamícháváme do houbové základu.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist