Živánská jehla

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Živánská jehla

Suroviny

Porce: 4 + –
  • hovězí svíčková 400 g
  • libová anglická slanina 200 g
  • špek 200 g
  • cibule 2 ks
  • papriky 2 ks

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Maso, špek a slaninu nakrájíme na kostičky, papriku rovněž, cibuli na klínky
2. Střídavě napichujeme na grilovací jehly kousky masa, špeku, cibule, anglické slaniny a papriky
3. Připravené jehly osolíme a opepříme, opečeme zprudka na oleji ze všech stran.
4. Podáváme například s pečenými brambory ochucenými tvarohovým dipem.

Doporučení:
Takto připravené jehly můžeme také grilovat na venkovním rožni. V tomto případě je potíráme klasickou grilovací marinádou připravenou z oleje a grilovacího koření.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist