Pansooti

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Pansooti

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Itálie

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Mouku, 3 žloutky a špetku soli dát do mísy a uhnětat do hladkého těsta. Zformovat do bochánku, přikrýt a nechat 20 minut odpočinout. Rajčata pokrájet, bylinky posekat, ricottu rozmíchat se zbývajícími žloutky. Vmíchat parmazán, strouhanku, rajčata a bylinky, náplň oslit a opepřit. Těsto vyválet na pomoučeném válu na plát silný asi 2 mm a rozpůlit. Z náplně vypichovat lžičkou porce o velikosti lískového oříšku a pokládat je v odstupu 5 cm na první polovinu těsta, zakrýt druhou polovinou těsta a mezi kopečky náplně těsto přimáčknout. Rádýlkem vykrájet taštičky a nechat je přikryté asi 30 minut odpočinout. Ve velkém hrnci uvést do varu dostatečné množství osolené vody a taštičky v ní vařit asi 4 minuty, pak je vyndat děrovanou podběračkou a nechat okapat. Pansooti upravit na talíře, ozdobit bazalkou, posypat parmezánem, podávat s rajskou omáčkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist