Směs na těstoviny

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Směs na těstoviny

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Na rozpálené sádlo dáme na čtvrt měsíčky nakrájené cibule a osmažíme lehce dozlatova. Přidáme mleté maso a necháme ho zatáhnout. To znamená, že nebude červené.
Osolíme, opepříme, přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, nakrájené fazoly, rajčatové pyré, podlijeme vodou a přikryjeme pokličkou. Já jsem podlila jenom málo a musela jsem během dušení ještě podlévat, tak to kontrolujte !!!!!! A podlévejte.
!!!Někdy je pyré dost kyselé, tak můžete přidat trochu cukru krupice.
Maso dusíme doměkka, ale hlavně aby byla také měkká mrkev. Bude to trvat tak 5 – 10 minut, to podle toho na jakou hrubost máte namleté maso. Šťávy si udělejte kolik budete potřebovat a to tak že přidáte třeba víc vody.
Směs ještě dochuťte česnekem a majoránkou. Kdo má rád bazalku, může si udělat s její příchutí
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist