Dušené kedlubny s pečeným párkem

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Dušené kedlubny s pečeným párkem

Suroviny

Porce: 4 + –
  • větší kedluben 4 ks
  • cibulka 1 ks
  • špek 30 g
  • malý pórek 1 ks
  • olej 1 lžíce
  • máslo 100 g
  • smetana 30% 150 ml
  • česnek větší stroužek 1 ks
  • instantní světlá jíška 1 lžička
  • sůl 1 špetka
  • pepř 1 špetka
  • párek 4 ks

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kedlubny oloupeme,opláchneme a pokrájíme na kostičky.Na stejné dílky pokrájíme špek,cibulku a pórek a orestujeme na rozehřátém oleji.Pak přidáme máslo,lehce podlijeme vodou a vše pod pokličkou dusíme doměkka.

Když jsou kedlubny měkké,přelijeme smetanou,směs promícháme a zahustíme instantní jíškou.Necháme povařit dokud vše nezhoustne.Dušené kedlubny dochutíme rozetřeným česnekem,špetkou soli a pepřem.Podáváme s opečeými párečky které opečeme na pánvi během dušení.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist