Kjopolo

Kategorie: Ostatní

Autor:

Kjopolo

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Bulharsko

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Lilky lehce propícháme a opečeme na ohni nebo v troubě ve slupce. Horké lilky oloupeme a nakrájíme na drobné kousky.

V hmoždíři utlučeme ořechy a oloupaný česnek. Smícháme je se solí, olejem, octem a nakonec přimícháme nadrobno pokrájené lilky.

Kjopolo podáváme jako přílohu k masu. Je lepší nechat jej uležet.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist