Malinová zmrzlina s bílou čokoládou

Kategorie: Ostatní

Autor:

Malinová zmrzlina s bílou čokoládou

Suroviny

Doba přípravy: 120 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Míchání

Zařazení: Svačina

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Postupujte stejně jako u vanilkové zmrzliny. Jen vynechejte vanilkový lusk, žloutky zredukujte na 5 kusů, krupicový cukr na 100 g, husté smetany ke šlehání dejte 310 ml a mléka 345 ml.
Mléčnou směs přiveďte k varu v rendlíku podle bodu číslo 1. Pak ji nalijte na 150 g bílé čokolády, nasekané. Nechte ji rozpustit a vše umíchejte dohladka. Pak postupujte až do bodu číslo 5 stejně. V míse smíchejte 200 g malin a 2 lžíce krupicového cukru a důkladně promíchejte, pak rozmixujte tyčovým mixérem a přeceďte přes jemné síto, abyste je zbavili jadérek. Skoro ztuhlou zmrzlinu našlehejte ručním elektrickým šlehačem – dodá jí lehkost a hebkou strukturu. Pak do ní postupně, pomocí pohybu nožem do spirály, vmíchejte malinové pyré, aby zmrzlina měla mramorování. Přendejte do formy na zmrzlinu a dejte na další 4 hodiny mrazit.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist