Zapékané hotdogy

Kategorie: Ostatní

Autor:

Suroviny

Porce: 8 + –
  • Párky 8 ks
  • Rohlíky a nebo housky podlouhého typu 8 ks
  • Majonéza 8 lžíce
  • Konzerva fazolí v chilli omáčce 1 ks
  • Strouhaný sýr 1 ks
  • Nakrájená cibule na kostičky 1 ks

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: USA

Počet porcí: 8

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Postup je velice jednoduhcý. Pekáč si vyložíme papírem na pečení, ale není to nutné. Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Housky nakrojíme nejvíce jak se dá, ale aby ještě držely pohromadě. Vnitřní řezy každé housky potřeme 1 lžičkou majonézy. Housky rozmístíme po pekáči a do každého vložíme párek.
Na hotdogy navrstvíme chilli fazole, strouhaný sýr a nakonec kostičky cibule. Pekáč zakryjeme alobalem a pečeme 25 minut a potom ještě cca 10 minut, dokud hotdogy trošku nezčervenají a nechytí kůrku. Nepřežeňte to, protože vám hotdogy pak už příliš ztvrdnou. Snězte je hned všechny nebo nesnědené zbytky hned dejte do zakryté nádoby, aby hned úplně nebyli tvrdé. Potom je před podáváním dáme alespoň na minutu do mikrovlnky.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist