Borůvková zmrzlina

Kategorie: Ostatní

Autor:

Borůvková zmrzlina

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 120 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Mixování, mletí

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Žloutky ušleháme s vanilkovým cukrem do pěny
2. Borůvky rozmixujeme a přidáme ke žloutkům s cukrem
3. Smetanu ušleháme a potom všechny ingredience lehce společně promícháme
4. Krém nalijeme do vhodné nádoby (plastová, či nerez vanička)a necháme v mrazáku ztuhnout.

Poznámka:

Doporučení:
Použijeme-li místo cukru med, zmrzlina bude jemnější.

Abychom zabránili tvorbě krystalků, můžeme těsně před ztuhnutím zmrzliny celý obsah rozmixovat a po té opět vložit do mrazáku.

Poznámka:
Kopečky vykrajujeme do teplé vody ponořenou, dobře odkapanou lžící, nebo speciálními kleštěmi na zmrzlinu.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist