Ovocný koktejl z Alpro Cuisine na vaření

Kategorie: Nápoje

Autor:

Ovocný koktejl z Alpro Cuisine na vaření

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Alpro Cuisine na vaření 500 ml
  • čerstvé jahody 200 g
  • cukr 100 g

Doba přípravy: 10 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Mixování, mletí

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Čerstvé nebo mražené jahody, cukr a Alpro Cuisine na vaření vložíme do mixéru. Mražené jahody necháme trochu povolit. Místo jahod můžeme použít 2 banány, které nalámeme na kousky. Do banánového koktejlu stačí jen 25 g cukru a přidáme pár kapek citronu.

Mixujeme dohladka asi 1 - 2 minuty. Cukr můžeme nahradit třtinovým cukrem, medem nebo jiným sladidlem, které máme rádi. Sladíme-li medem, tak nejdříve rozmixujeme Alpro Cuisine a med, až potom přidáme ovoce, jelikož by se med nerozmíchal.

Ovocný koktejl z Alpro Cuisine na vaření podáváme chlazený.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist