Melounový sekt

Kategorie: Nápoje

Autor:

Melounový sekt

Suroviny

Porce: 1 + –
  • Sekt 1 l
  • Menší meloun 1 ks
  • Citron 1 ks
  • Máta 1 ks
  • Ledová tříšť 1 ks

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Z citronu vymačkáme šťávu. Mátu omyjeme a natrháme.

Meloun nakrájíme na větší kousky a odstraníme pecky. Vložíme do skleněné mísy, zalejeme sektem, přidáme citronovou šťávu a rozmícháme společně se snítky máty. Díky mátě bude melounový sekt chutnat pikantněji. Množstvím máty nemusíme vůbec šetřit.

Dáme vychladit na pár hodin do lednice. Podáváme v hlubochých sklenicích plněných ledovou tříští jako osvěžující alkoholický drink s ovocem.

Melounový sekt zdobíme lístkem máty.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist