Bezinkový likér

Kategorie: Nápoje

Autor:

Bezinkový likér

Suroviny

Porce: 4 + –
  • voda 1 l
  • rum bílý 0.5 l
  • bezinkové plody 2 kg
  • cukr vanilkový 1 ks
  • cukr krupice 1 kg
  • káva instantní 200 ml

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Chlazení, mražení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Bezinky zbavíme stonků, opláchneme a očistíme. Nasypeme je do hrnce, zalijeme vodou a rozvaříme.
Šťávu necháme překapat přes řídké plátno (gázu). Do překapané šťávy přidáme cukr a znovu zahříváme asi 7–10 minut (cukr musí být rozpuštěný).
Do horké šťávy přilijeme kávu a po vychladnutí promícháme s rumem.
Hotový likér nalijeme do čistých lahviček a uložíme v chladu a temnu.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist