Pomerančová sangria

Kategorie: Nápoje

Autor:

Pomerančová sangria

Suroviny

Porce: 8 + –
  • pomeranče 8 ks
  • kiwi 6 ks
  • citróny 4 ks
  • růžové víno 1 lahev
  • červená hroznová šťáva 100 ml
  • portské víno 60 ml
  • pomerančový likér 50 ml
  • hnědý cukr 8 lžíce

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 8

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Dva pomeranče oloupeme, kůru odložíme stranou a spolu s dalšími dvěma pomeranči z nich vymačkáme šťávu
2. Zbylé čtyři pomeranče, citróny a oloupané kiwi nakrájíme na plátky
3. V hrnci zahřejeme kůru a šťávu z pomerančů, přidáme 100 ml hroznové šťávy a cukr, promícháme a krátce zlehka povaříme
4. Ovocný sirup zchladíme a přecedíme přes sítko
5. Sirup smícháme s portským a likérem
6. Kousky ovoce dáme do velké mísy s ledem, přilijeme sirup s portským a přilijeme růžové víno
7. Pomerančovou sangriu dáme do lednice na 1-2 hodiny vychladit, zamícháme a můžeme servírovat.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist