Krvavý punč

Kategorie: Nápoje

Autor:

Krvavý punč

Suroviny

Porce: 4 + –
  • černý čaj 400 ml
  • šťáva s červených pomerančů 250 ml
  • bílý rum 200 ml
  • cukr 4 lžíce

Doba přípravy: 15 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. V horké vodě omyjeme krvavý pomeranč, ukrojíme 1 plátek kolečka a kolečko pak na čtvrtiny
2. Pak obě půlky pomeranče vymačkáme
3. Do menšího hrnce nalijeme šťávu z krvavých pomerančů, přidáme cukr a mícháme, dokud se cukr zcela nerozpustí
4. Přilijeme silný, čerstvě vylouhovaný čaj, bílý rum, zamícháme a ohřejeme
5. Punč rozdělíme do 4 sklenic a ozdobíme čtvrtinami pomerančových koleček.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist