Linecké slepované II

Kategorie: Moučníky

Autor:

Suroviny

Porce: 16 + –
  • Suroviny
  • Hladká mouka 400 g
  • Moučkový cukr 140 g
  • Máslo,Hera 200 g
  • Žloutek 2 ks
  • Citronová kůra 1 ks
  • Vanilkový cukr 1 balení
  • Hladká mouka na vál 1 hrst
  • Náplň, zdobení
  • Moučkový cukr s vanilkou 1 ks
  • Pikantní, sladký džem ( pokud je řidký, zahustíme ho piškotovými drobky ) 1 ks

Doba přípravy: 90 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 16

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Ze všech surovin vypracujeme tužší těsto, které necháme hodinu odpočinout v chladu. Pak těsto rozválíme na pomoučněném vále, tvořítky děláme kytičky, srdíčka nebo jiné tvary, u poloviny vykrojíme ještě střed a kousky rozložíme na plech s pečicím papírem a upečeme dorůžova v troubě vyhřáté na 175 °C. Cukroví necháme trochu vychladnout, pak kousky obalíme v cukru, spodní části namažeme marmeládou a navrch přitiskneme horní kousek pečiva.



Cena cca: 80 Kč

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist