Švédský tvarohový koláč

Kategorie: Moučníky

Autor:

Švédský tvarohový koláč

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Švédsko

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Všechny ingredience na těsto smícháme dohromady a vypracujeme suché těsto.
Oddělíme 2 hrnky suché směsi a vsypeme je na tukem vymazaný plech.

Na vrstvu těsta vylijeme tvarohovou směs, kterou jsme vytvořili smícháním ingrediencí pro náplň. Předem jsme si vymačkali šťávu z citronu. Následně vysypeme zbytek suchého těsta, které rozprostřeme po celé ploše.

Na povrch tvarohového koláče rovnoměrně pokládáme tenké plátky másla a pečeme asi 30 minut v mírně předehřáté troubě.
Vložte nový příspěvek



Napsáno 0/5000 znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist