Skořicové křížaly

Kategorie: Moučníky

Autor:

Skořicové křížaly

Suroviny

Porce: 1 + –
  • cukr moučka 1 lžička
  • mletá skořice 1 lžička
  • jablko 3 kg
  • rostlinný olej 3 lžíce

Doba přípravy: 35 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Chorvatsko

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Jablka oloupeme, odstraníme jadřince a nakrájíme na měsíčky. Nejsou vhodná jablka moučnatá, proto nepoužíváme starší Golden delicious.

Smícháme skořici, cukr a lžíci oleje. Hmotu mícháme, dokud se cukr nerozpustí. Měsíčky jablek potřeme směsí.

Zbylé dvě lžíce oleje dáme na teflonovou pánev, při 160°C vkládáme měsíčky jablek v jedné vrstvě a obracíme je. Ideální barva hotových skořicových křížal je oranžová.

Skořicové křížaly necháme vychladnout na savém papíru a můžeme jíst.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist