Burizonové hrudky

Kategorie: Moučníky

Autor:

Burizonové hrudky

Suroviny

Porce: 1 + –
  • čokoláda na vaření 2 balíček
  • bílá čokoláda 1 balíček
  • burizony 2 balíček
  • na ozdobu
  • strouhané ořechy 1 miska
  • cukrářský máček 1 balíček

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Chlazení, mražení

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Na vodní lázni si rozpustíme čokoládu na vaření. Pro lepší chuť můžeme přidat i trochu bílé nebo jen bílou.

Do mísy nasypeme dva balíčky burizonů, mohou být i ochucené. Na ně nalijeme čokoládu a promícháme. Z těsta tvoříme kávovou lžičkou hrudky, které klademe na plech vyložený pečícím papírem. Než dáme ořechy chladit, můžeme je ještě ozdobit cukrářským máčkem nebo dochutit nastrouhanými ořechy či mandlemi.

Burizonové hrudky tedy ozdobíme a dáme chladit. Burizonové hrudky necháme ztuhnout a můžeme podávat.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist