Delikátní Raffaello

Kategorie: Moučníky

Autor:

Delikátní Raffaello

Suroviny

Porce: 1 + –
  • na obalení
  • strouhaný kokos 1 ks
  • těsto
  • strouhaný kokos 200 g
  • bílá čokoláda 100 g
  • salko 1 plechovka

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Chlazení, mražení

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Ve vodní lázni rozehřejeme bílou čokoládu. Do zcela rozpuštěné čokolády přidáme salko a vyšleháme metličkou. Do směsi postupně přisypáváme strouhaný kokos tak dlouho, dokud se nevytvoří husté těsto. Podle mých zkušeností zbude ještě kokos na obalení kuliček.

Hrnec vyndáme z vodní lázně a dáme ho přibližně na hodinu do chladu. Ve vodě, která zůstala v hrnci po vodní lázni, spaříme mandle, vyloupeme je a osušíme. Z vychladlého těsta vytvarujeme kuličky s mandlí uprostřed. Kuličky nakonec obalíme ve strouhaném kokosu.

Delikátní Raffaello servírujeme v papírových košíčcích.

TIP: Pokud se těsto hodně lepí na ruce, pomůže si je namáčet ve vodě.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist