Střecha z BEBE sušenek s banány

Kategorie: Moučníky

Autor:

Suroviny

Porce: 15 + –
  • BEBE sušenky tmavé 1 balení
  • BEBE sušenky světlé 1 balení
  • moučkový cukr 150 g
  • máslo 200 g
  • tvaroh 500 g
  • rum 1 lžička
  • banány 2 ks
  • Kakao 1 lžíce

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Chlazení, mražení

Země: Česká republika

Počet porcí: 15

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Utřeme máslo s cukrem, tvarohem, kakaem a ochutíme rumem. Na alobal naskládáme jako šachovnici bebe sušenky 3 řady po 7 kusech, střídáme světlou a tmavou barvu.

Potřeme polovinou tvarohového čokoládového krému a zakryjeme znovu sušenkami poskládanými jako šachovnice, ale tentokrát na tmavou světlou a obráceně.

Rozetřeme zbytek krému a na prostřední řady položíme oloupané banány. Vezmeme tento alobal a z obou delších stran přiklopíme k sobě tak, že se sušenky nahoře spojí do střechy.

Po zatuhnutí v lednici polijeme čokoládovou polevou a dáme znovu vychladit.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist