Pařížská šlehačka/krém

Kategorie: Moučníky

Autor:

Pařížská šlehačka/krém

Suroviny

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Do vyššího kastrolu vlijeme všechny smetany ke šlehání. Ledové kaštany nakrájíme na kostičky (lépe a rychleji se pak rozpustí) a dáme na velký plamen. Musíme stále míchat a nechat rozpustit kaštany ve smetaně. Takto vzniklou hmotu chvíli povaříme (musí bublat) a pak odstavíme z plotny. Přelijeme do větší mísy a necháme vychladit a odstát (nejlépe do druhého dne). Druhý den vyšleháme vzniklou hmotu. Pokud hmota moc řidká můžeme přidat ztužovač, ale pokud dobře svaříme není ztužovač potřeba. Poté dáváme na připravený korpus nebo rohlíčky.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist